Blokarten 

Blokarten of strandzeilen, is op moment één van de populairste strandsporten. Blokarten is voor jong en oud. Bij een goede wind kunt u met 70 kilometer over het strand scheuren. Ons strand in Ouddorp bij strandopgang 8 is één van de langste stranden ca. 2,5 km om te blokarten.

Ervaring is niet nodig. In onze huurprijs is zeilinstructie inbegrepen. Het omgaan met de wind, het maken van snelheid en het sturen zijn allemaal snel geleerd.

Blokarten is dan ook een makkelijke extreme sport. Bij de juiste wind kunt u al na 10 minuten zelfstandig er op uit. Kinderen vanaf 7 tot 10 jaar hebben een langere instructie en begeleiding nodig. Wij adviseren u deze ook een halfuur eerder een privéles te boeken.

Heeft de wind de juiste sterkte en komt deze uit de goede hoek dan kunt u met elk weer type bij ons blokarten zelfs met regen.

Blokarten kan vanaf 1 persoon. U kunt blokarten tijdens vrijgezellenfeestjes, vriendenfeestjes en bedrijfsuitjes of gewoon voor een paar sportief uurtjes aan het strand.

Weet U dat wij ook een tweezits blokart hebben.  Dit maakt het mogelijk dat wij ook kunnen blokarten met kinderen.

 

Vraag via het contactformulier naar de mogelijkheden! Je kunt ook meteen reserveren! Klik op de knop onder.

Tip: combineer en boek deze activiteit met een van onze andere activiteiten.

Parkeren op de parkeerplaats bij STRANDOPGANG 8 is gratis.

Type in uw navigatie STRANDOPGANG 8 Ouddorp om op onze parkeerplaats dichtbij te parkeren. Het is dan het duin over en u staat op het strand.