Het ontstaan

Connecting the dots.

Hipsea. Waar komt de naam Hipsea vandaan. 

Onderweg tijdens het reizen noemde mensen ons Gipsy's en Hippies en kwamen zo op het woord Hipsy. Hier hebben wij de naam Hipsea van gemaakt. 

Na een moeilijke periode hebben wij het roer omgegooid. We hebben van onze hobby, ons werk gemaakt. Na mooie reizen naar Bonaire en Curacao( het jutters walhalla) en camperreizen naar Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Spanje, Gibraltar, Portugal, hebben we nu de kans om op het super mooie strand van Ouddorp als voorlopige eindbestemming te gaan werken. Onze opgedane ervaring gebruiken we om activiteiten te begeleiden, onder andere coaching, teambuilding, workshops, sportevenementen, sportactiviteiten en Yoga. 

Alles wat we geleerd hebben de afgelopen jaren kunnen we in ons bedrijf gebruiken. 

We houden van drukte, gezelligheid, samenwerken, mensen om ons heen, sportief bezig zijn en aan het einde van de dag met een biertje in ons hand genieten van de ondergaande zon.

Deze authentieke, relaxte locatie kunt u zelf komen ontdekken. Heerlijk eten en drinken sporten, relaxen, genieten op het strand, zeehonden spotten op de zandbank of wandelen met de hond langs de branding, alles in een ontspannen omgeving.

Wij hopen u hier snel te ontmoeten.