Beachtennis

De eerste keer dat we kennis maakten met Beachtennis was op Bonaire.

Beachtennis heeft zoveel leukere elementen dan gewoon tennis. Je kunt lekker naar de bal duiken, het kan gewoon op je blote voeten, wanneer je het te warm krijg, duik je gewoon in zee. Maar er zijn nog meer verschillen,  de bal kan en mag niet eerst stuiteren en het net  heeft een andere hoogte.

Beachtennis is opkomend in Nederland, het is makkelijk om te leren en iedereen kan het spelen!

Beachtennis is een spectaculair en snel spel dat wordt gespeeld in tweetallen met speciale Beachtennis rackets. Het mooie is dat je geen tennisser hoeft te zijn om dit spel te spelen. Beachtennis is toegankelijk en fun voor iedereen, van jong tot oud. 

 

Beachtennis clinic

We kunnen Beachtennis ook als clinic aanbieden.

Tijdens de Beachtennis clinics leren we je de juiste technieken, die je in de wedstrijdjes kunt toepassen. De clinic is uitdagend ongeacht de leeftijd of fitheid van de spelers. We houden een spannende competitie voor je collega’s, vrienden of familie. Wij creëren het veld met de juiste afmetingen, de juiste Beachtennis rackets en de juiste beachtennisballen (deze zijn iets zachter dan gewoon tennis)


Beachtennis is geschikt als bedrijfsuitje, groepsuitje of teamuitje. Beachtennis kun je zo intensief maken als je zelf wilt en is bovendien ideaal voor teambuilding.

 

Vraag via het contactformulier naar de mogelijkheden!

Tip: combineer en boek deze activiteit met een van onze andere activiteiten.

Parkeren op de parkeerplaats PKS is gratis!