Nordic beach walking

Nordic beach walking is goed voor gezondheid, vitaliteit en is een sportieve bezigheid. Met Nordic beach walking gebruik je 90% van je spieren. Door 1 of 2 keer per week 1-1,5 uur per keer Nordic beach walking te doen verbetert uw conditie binnen een maand.

Het wandelen over het strand met de zee geluiden zorgen tevens voor een ontspannen sfeer. Het zuivert lichaam en geest. Het strand van Ouddorp is één van de mooiste van Nederland en is uitermate geschikt voor Nordic beach walking.

Ook al bent u niet sportief dan is Nordic beach walking van Hipsea goed om aan uw conditie te werken en kan het helpen om af te vallen. Het bouwt kracht op, het vergroot uw uithoudingsvermogen, uw flexibiliteit, lenigheid en coördinatie.

Nordic beach walking kan beoefend worden door kinderen, jonge mensen en ouderen. Het nivo van oefeningen kan aangepast worden zodat er voor iedereen een trainingsschema is.

Onze NSkiV gediplomeerde Nordic walking trainer bouwt aan een natuurlijke balans tussen geest en lichaam.

Wij hebben de juiste poles welke u tijdens de wandeling kunt lenen.

Onze voorkeur gaat naar trainingen in groepsverband om gezellig bij te kletsen en te sporten wat een goede combinatie is voor een goede gezondheid. Maar heeft u even behoefte aan sporten en rust dan kan een training 1 op 1 ook.

Wilt u het eerst eens proberen? Bespreek een proeflesje.

 

Vraag via het contactformulier naar de mogelijkheden! Je kunt ook meteen reserveren! Klik op de knop onder.

Tip: combineer en boek deze activiteit met een van onze andere activiteiten.

Parkeren op de parkeerplaats bij strandopgang 8 is gratis.