Strand yoga en hangmat yoga

Binnenkort gaan we beginnen met de strand yoga en hangmat yoga. Hou deze pagina of facebook in de gaten over de planning van de yogalessen in 2021.

Op ons heerlijk rustige strand bij strandtent Bula gaan we yoga met behulp van de hangmatten beoefenen het is daarom geschikt voor jong en oud, lenig of iets minder lenig.

Heb je nog nooit aan yoga gedaan? Op het strand aan de zee kom je weer tot rust, spanningen verminderen of verdwijnen. De yoga in combinatie met de zeelucht en golf geluiden zorgen dat u zich energieker, fitter, rustiger en soepeler voelt. Daarnaast geeft strand yoga je rust in je hoofd, je wordt meer relax en je gevoelens en emoties worden weer positief. Dit maakt dat een strand yoga steeds populairder wordt.

 

De yogales is altijd buiten en gaat door wanneer het niet regent. Graag van te voren aanmelden maar in de zomerseizoen kun je gewoon binnen lopen. De prijs is 10,00 euro per les en betaling is contant. Het beste is om een handdoek en flesje water zelf mee te nemen. Wanneer het een wat koudere dag is, trek dan laagjes aan, warme sokken en eventueel een trui die je nek bedekt. We verzamelen bij Hipsea (onder strandtent Bula).  

Heeft u vragen dan kunt u ons mailen naar info@hipsea.nl of bellen / whatsappen naar 0634161666

Tot op het strand,
Jolanda